1398/5/15 سه‌شنبه

مراحل دریافت وام شهریه کارشناسی، ارشد و دکتری :
دانشجویان متقاضی وام شهریه در کلیه مقاطع تحصیلی می توانند پس از تحویل مدارک مورد نیاز ضمانت وام به امور دانشجوئی جهت ثبت درخواست الکترونیکی وام با مراجعه به پورتال صندوق رفاه دانشجویی به آدرس refah.swf.ir و کلیک بر روی گزینه ورود به پورتال فاز 2 و اجرای مراحل بعدی اقدام نمایند .*بدیهی است که ثبت درخواست به منزله تایید درخواست وام نمی باشد و در صورت تکمیل و تایید مدارک و تامین اعتبار افراد متقاضی در اولویت قرار خواهند.

لازم است دانشجویان برای تحویل مدارک و تکمیل فرم مربوطه به امور دانشجویی مرکز محل تحصیل خود مراجعه کرده تا از وام دانشجویی بهره مند شوند.
مدارک مورد نیازجهت درخواست وام شهریه برای اولین بار:
1- تصویرکارت ملی (دو رو)
2- تصویرصفحه اول شناسنامه و صفحه توضیحات
3- تصویرحکم کارگزینی ضامن (کارمند رسمی یا پیمانی)
4- اصل سندتعهدنامه محضری و تصویرآن فرم تعهدنامه محضری _ لازم به ذکر است عنوان شغلی متعهد و ضامن، شماره ملی، آدرس پستی به همراه پلاک میبایست در سند تعهد ذکر شود (سند تعهد نامه دانشجویی )
5- تصویر انتخاب واحد نیمسال جاری
6- تکمیل فرم تقاضای وام (کلیه موارد ذکرشده در فرم به صورت کاملاً خوانا و بدون قلم خوردگی تکمیل شود)(فرم درخواست)
7- تصویر مدرک کارشناسی ، کارشناسی ارشد و رسید تسویه حساب وام مقطع قبلی  (قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری)
مدارک موردنیازجهت درخواست وام شهریه برای دو یا چندمین بار:
1- تکمیل فرم تقاضای وام
2- تصویر انتخاب واحد نیمسال جاری
  مدارک ضامن
۱- تصویر آخرین حکم کارگزینی
۲-تصویر کارت ملی ضامن (پشت و رو)
نکات قابل توجه در رابطه با شرایط ضامن
الف- ضامن می‌بایست عضو رسمی یا پیمانی ادارات دولتی باشد.
ب- بازنشستگان مراکز دولتی در صورت داشتن فیش حقوقی و نامه کسر از حقوق از اداره متبوع
ج- کارکنان رسمی و پیمانی نیروهای مسلح با داشتن گواهی عضویت از یگان خدمتی وتصویر فیش حقوقی.

فايلها
form 8.pdf 48.007 KB