اخبار پژوهشی

اطلاعاتی درباره نمره دستاورد پژوهشی مستخرج از پایان نامه/رساله
به گزارش روابط عمومی پیام نور تهران جنوب برابر بخشنامه جدید معاونت پژوهشی دانشگاه دستاوردهای پژوهشی مستخرج از پایان نامه/ رساله مشمول حداکثر یک نمره خواهد گردید. طبق آخرین دستور العمل از روز دفاع ظرف مدت یکسال ( در وضعیت همه گیری کرونا این مدت به یکسال و نیم افزایش یافته است) امکان بهره مندی از یک نمره مذکور میسر است. تایید نهایی نمره در هر مورد بر عهده استاد راهنما میباشد. پس از انقضای مدت فوق الذکر امکان کسب نمره وجود ندارد. و نمره جلسه دفاع بعنوان نمره نهایی پایان نامه در سیستم درج خواهد شد. چنانچه دانشجو تمایلی به اخذ این یک نمره نداشته باشد و بخواهد زودتر تسویه حساب نماید فرم انصراف از نمره دستاورد را تکمیل نموده و تحویل مسئول دفاع خواهد داد. فرمهای ذیل جهت اطلاع از میزان نمرات و شرایط آن است.
در صورتی که پایان نامه/ رساله با رعایت شروط زیر به صورت کتاب( با رعایت تمام موازین مربوط به چاپ کتاب) چاپ شود مشمول نمره خواهد گردید
 الف: در کتاب قید شود که کتاب حاضر برگرفته از پایان نامه/ رساله رشته مربوطه در دانشگاه پیام نور میباشد
ب: نام استاد راهنما بعنوان همکار روی جلد بیاید.
موارد فوق بایستی به تایید استاد راهنما برسد.
درصورتی که مقاله مجوز دفاع دانشجوی دکتری در نشریه ISIدارای درجه کیفی Q1  چاپ شود با همان مقاله میتواندمشمول نمره دستاورد نیز باشد.
در صورت ضرورت شماره تلفن 021-88895328  پاسخگوی سوالات مربوطه است.