اخبار فرهنگی

آزمون های پایان ترم در تمامی مقاطع تحصیلی به صورت الکترونیکی برگزار می شود
رئیس دانشگاه پیام نور تهران جنوب از برگزاری آزمون های پایان ترم دانشگاه پیام نور در تمامی مقاطع تحصیلی به صورت الکترونیکی  خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تهران جنوب دکتر اورکی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به تصمیمات جدید سازمان مرکزی و اختیاراتی که وزارت علوم به دانشگاه ها داده است تصمیم گرفته شد که آزمون های پایان ترم در همه مقاطع تحصیلی به صورت الکترونیکی و در بستر مجازی برگزار شوند.

رئیس دانشگاه پیام نور تهران جنوب ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی نحوه ارزشیابی دروس بزودی از طرف سازمان به مراکز و استان ها اعلام می شود.

دکتر اورکی ضمن تاکید بر حذف تغییر محل آزمون، افزود: : با توجه به غیرحضوری شدن آزمون های پایان نیمسال، تغییر محل آزمون و هزینه محاسبه شده لغو و وضعیت دانشجویان به روال قبل باز می گردد. در صورتیکه دانشجویی هزینه فوق را پرداخت نموده است، این مبلغ در حساب شهریه وی برای نیمسال بعد ذخیره می شود.

لازم به ذکر است با توجه به مجازی شدن امتحانات دانشجویان می توانند گزارش 423 را برای آگاهی از زمان امتحان خود دریافت کنند.