اخبار فرهنگی

تمهیدات لازم شرکت در آزمون های الکترونیکی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور استان تهران اعلام کرد با عنایت به الکترونیکی برگزاری شدن کلیه آزمون‌های پایان نیمسال جاری ضروریست دانشجویان تمهیدات جایگزین جهت شرکت در آزمون را در نظر داشته باشند.
به دانشجویان گرامی توصیه می شود اینترنت پایدار و پرسرعت (بسته اینترنت گوشی و در صورت امکان اینترنت وایرلس) و وسیله الکترونیکی جایگزین و کارآمد مانند رایانه و یا لپ تاپ مهیا نمایند.
همچنین از شارژ باطری گوشی و لپ تاپ خود پیش از شروع آزمون اطمینان حاصل نمایند.
مسئولیت کامل این امر صرفا بر عهده دانشجو می باشد. دانشجویانی که شرایط لازم جهت شرکت در آزمون‌های الکترونیکی را ندارند می توانند جهت شرکت در آزمون به نزدیکترین مرکز دانشگاه پیام نور به محل سکونت خود مراجعه نمایند.

این دانشجویان می‌بایست تا تاریخ 28 آذر طی مراجعه به مرکز مورد نظر موضوع را اطلاع دهند تا شرایط لازم فراهم شود.

دانشجویان با در نظر گرفتن موارد فوق می توانند با آرامش در آزمون‌ها شرکت نمایند.

سایر اطلاعیه های آزمونی ستاد امتحانات را از طریق پرتال و شبکه های اجتماعی استان و همچنین صفحه اول سامانه lms پیگیری نمایید.