آموزشهای آزاد

ثبت نام تکمیل ظرفیت براساس سوابق تحصیلی بهمن 1402
اطلاعیه اعلام تاریخ ثبت‌نام و انتخاب‌رشته برای شركت در مرحله پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی سراسری
(بهمن ماه) سال 1402 دانشگاه‌ پیام نور

بر اساس مصوبات سي و هفتمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو به تاريخ 1402/10/18مقرر شد برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري سال 1402 ظرفيت آنها تکمیل نشده، پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي (معدل ديپلم) برای نوبت بهمن ماه انجام شود.
لذا به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام و انتخاب‌رشته براي شركت در این مرحله مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب‌رشته به صورت اينترنتي از روز سه‌‌شنبه به تاريخ 1402/11/03 آغاز و تا روز يکشنبه به تاريخ 1402/11/08 ادامه خواهد داشت.
لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب‌رشته حاوي شرايط و ضوابط پذيرش دوره مذکور از روز دو‌شنبه به تاريخ 1402/11/02 از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قابل دسترس خواهد بود.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب
 Public Relations of Payam Noor University, Center of South Tehran