آزمایشگاه

پیام تبریک دکتر محمدرضا احمدخانی ریاست دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
بسمه تعالی
شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران به چهل و پنجمین بهار خود رسید و میهن پهناورمان بر فراز قله های افتخار و پیشرفت در عرصه های مختلف جای گرفته است.
جمهوری اسلامی ایران ثمره مجاهدت امامین انقلاب ،شهداء و احاد مردم عزیزمان می باشد.
برماست این میراث گرانبها را پاس بداریم و در مسیر پیشرفت و تعالی کشور عزیزمان گام برداشته و رسالت خود را در قبال شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به انجام برسانیم.
فرا رسیدن یوم الله بیست و دوم بهمن را به محضر مقام معظم رهبری ، استادان ،دانشجویان و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب تبریک و تهنیت عرض نموده و دستیابی به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه حق تعالی مسالت نموده و همچون ادوار گذشته همگام با شما در راهپیمایی عظیم 22 بهمن شرکت پرشور خواهیم داشت.

🔹روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب🔹
🔹https://eitaa.com/prtpnu 🔹