اخبار
پیام تبریک دکتر محمدرضا احمدخانی ریاست دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن پیام تبریک دکتر محمدرضا احمدخانی ریاست دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
بسمه تعالی
شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران به چهل و پنجمین بهار خود رسید و میهن پهناورمان بر فراز قله های افتخار و پیشرفت در عرصه های مختلف جای گرفته است.
جمهوری اسلامی ایران ثمره مجاهدت امامین انقلاب ،شهداء و احاد مردم عزیزمان می باشد.
برماست این میراث گرانبها را پاس بداریم و در مسیر پیشرفت و تعالی کشور عزیزمان گام برداشته و رسالت خود را در قبال شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به انجام برسانیم.
فرا رسیدن یوم الله بیست و دوم بهمن را به محضر مقام معظم رهبری ، استادان ،دانشجویان و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب تبریک و تهنیت عرض نموده و دستیابی به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه حق تعالی مسالت نموده و همچون ادوار گذشته همگام با شما در راهپیمایی عظیم 22 بهمن شرکت پرشور خواهیم داشت.

🔹روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب🔹
🔹https://eitaa.com/prtpnu 🔹