بازدید دکتر زمانی ریاست عالی دانشگاه پیام نور از روند برگزاری آزمون های مکانیزه پایان نیمسال دوم ۹۸-۹۷ مرکز تهران جنوب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب؛ صبح امروز چهارشنبه ۵ تیرماه ۱۳۹۸ دکتر محمدرضا زمانی ریاست عالی دانشگاه و هیات همراه از روند برگزاری آزمون های مکانیزه نیمسال دوم ۹۸-۹۷ مرکز تهران جنوب بازدید نمودند.

دکتر زمانی به همراه دکتر غلامرضا بخشی خانیکی ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران ضمن بازدید از سایت های رایانه ای مرکز تهران جنوب و نحوه برگزاری آزمون های الکترونیکی، با دانشجویان و عوامل اجرایی آزمون دیدار و گفتگو کردند.

از دانشجویان سوال شد که نظرشان درباره برگزاری آزمون ها به صورت مکانیزه چیست؟ دانشجویی در پاسخ به این سوال گفت: برگزاری آزمون ها به این نحوه بهتر است و بیشتر از هر چیزی از اینکه در پایان ازمون نمره اعلام میشود اعلام رضایت کرد.