برگزاری مرحله مقدماتی بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب؛

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب، مرحله مقدماتی بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب برگزار شد.

مرحله مقدماتی بیست و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور در مرکز تهران جنوب با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیداسماعیل حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان تهران، آقای عیسی ابراهیمی مدیر فرهنگی، دانشجویی و فوق برنامه مرکز تهران جنوب و 38 شرکت‌کننده در بخش آوایی در رشته های حفظ 5 جزء قرآن کریم، حفظ 10 جزء قرآن کریم، حفظ 20 جزء قرآن کریم، حفظ کل قرآن کریم، دعا و مناجات خوانی، تواشیح و هم خوانی قرآن کریم، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد. نفرات اول تا سوم مرحله مقدماتی هر رشته به مرحله استانی راه یافتند.

جشنواره قرآن و عترت  دانشجویان دانشگاه پیام نور به منظور توسعه فضاي معنوي و قرآني و نیز زمينه‌سازي انس دانشجویان با قرآن كريم و سيره معصومين(ع) هر سال برگزار می شود. این مسابقات در مراحل مقدماتی، استانی و کشوری برگزار و نفرات برگزیده جهت رقابت با منتخبین سایر دانشگاه‌ها به جشنواره ملی معرفی می شوند.